неделя, май 24


-Здравейте!
- Какво обичате?
- Ами бих искала да споделя един проблем със Вас
-Говорете направо, моля
- Ами на 16 години съм от Русе, трагедии се случват всеки ден и искам да попитам какво прави България по този въпрос?
- Тази тема не подлежи на обсъждане..бихме се радвали да ни подкрепите в нашата кандидатура.. Поздрави ХХХХ

...... Дам това е истината, такава каквато е!!!! Нямате власт, нямате достатъчно парички в джоба, липсват Ви обществени връзки... ама моля Ви къде сте тръгнали тогава. За жалост така се живее в нашата скъпа, красива и неповторима държава България, а после защо никой, никъде не ни е чувал по света..
На 20.05.2009 година се случи инцидент, за който много хора вероятно ще ме упрекнат че напомням.. но защо да се залъгваме, какъв е смисъла да крием болката си.. напротив трябва най-после всички заедно да вдигнем един протест, защото сме затънали до шия във корупция, в убийства и общо взето в мизерия... За какво ни е нужна цялата тази история, каква полза от великата ни българска култура след, като всеки ден България избива малко по малко децата си. Кметовете, общинските държавници, политиците.. денят им минава в пълно безразличие и пране на пари.
А кой отговаряше за живота на Петя?! Кой отговаря за живота на хилядите деца загинали така нелепо кой? Те самите ли... едва ли. Един човек отговаря за живота си, когато има създадени условия за развитие и сигурност какви условия имаме ние ТУК... Дупки по пътищата, пълна анархия и въздушни закони, полицай приемащи служенето си като печелене на "бързи пари" ... ЕВАЛА Замина си едно невероятно момиче, един толкова ценен човек, личност която щеше да се издигне така високо, че да не може никой да я достигне... Няма повече да видим лъчезарната и усмивка, нито дълбоките и изпълнени с живот очи, но не защото тя така е избрала, не защото ние не сме могли да помогнем, а защото няма кой да ни закриля, защото няма ред няма закони, всичко е един фалш, пълна илюзия...
Какво ни учат в училище.. как един ден ще навършим осемнайсет и най-важното което трябва да направим е да гласуваме... Да гласуваме за кого.. някой по-голям чешит от предходния.. някой по-алчен, някой по-луд.... Жалко е наистина, жалко е че всъщност това е цялата истина... Мили хора замислете се много добре, какви избори правите всеки ден, и знайте че не се ли подкрепяме всички заедно... Българската власт няма да ни подкрепи ! " Свят колкото човешка длан, но докога..."

Пети, адски много те обичаме, ти винаги ще останеш във нашите сърца..Думите не стигат за да опишат болката и мъката която изпитваме без твоето присъствие.



П.С. Дълбоки извинение към разтроените и несъгласни с този текст... но отворете си очите и без това ни ги замазват...

Няма коментари: